Stoelen

Maak van je huis een thuis

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Stoel kopen? Lees hier de laatste reviews!

Lees de ervaringen van onze klanten.

Vluv Stov zitbal

13-jun.-2018
“Ik zit nu letterlijk op mijn Vluv Stov zitbal en hij zit erg goed. Je kunt niet onderuitgezakt zitten want dan rol je van de bal af, dus zit je de hele dag goed rechtop. Hij past goed achter een standaard bureau al is de bal wat aan de grote kant voor mijn lengte (1.60m). Je kunt de bal eenvoudig oppompen met een luchtbedpomp en je krijgt een zeer uitgebreide handleiding waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Ik heb de Vluv Stov besteld in antraciet, maar de kleur komt niet overeen met de foto's. In werkelijkheid is de bal gemaakt van een gemêleerde stof met zowel grijze als donkergrijze kleuren. De bal lijkt wel erg chique en sfeervol, maar het is goed om hier rekening mee te houden! ”
Vluv Stov zitbal

Amazonas Brasil Gigante Hangstoel

11-jun.-2018
“Wij hebben dit product aangeschaft voor gebruik in een gymzaal met onze verstandelijk gehandicapte cliënten. We maken gebruik van de touwen in de gymzaal, deze komen naar elkaar toe, daardoor kunnen we geen gewone hangmat ophangen. Deze hangstoel is ideaal! De stoel is groot, ruim genoeg om ook met je voeten in te zitten. Je kunt ontspannen zitten en krijgt goede ondersteuning. Het mooie is dat de hangstoel mooi omhult waardoor je een veilige plek kan creëren. ”
Amazonas Brasil Gigante Hangstoel

Amazonas Relax Hangstoel

7-jun.-2018
“De hangstoel zit erg goed, zelfs onze baby ligt er relaxt in. We hebben even getwijfeld om een groter exemplaar aan te kopen, maar dit is voor ons niet nodig. We hadden er twee aangekocht om te testen, maar we gaan er in de nabije toekomst nog enkele bijkopen.”
Amazonas Relax Hangstoel